Monday, 20 February 2012

kak intan's celebration =)

assalamualaikum =)

not a new story, but ms menda nih jadi, my blog tade. and i guess this was something important to be shared too. hee! pasal my first batch nye senior, she has graduated! yayy! kak intan is the pioneer, the 1st student yang datang kat uni saya. and shes alone here u know. shes been surviving all alone! respect sangat dia.

im really thankful to have such a nice senior like her and seriously kena sangat2 berterima kasih pada kak intan, sbb kerana dia, mcm2 advantages kitorg dpt from year to year. die complaint itu ini, then only pihak campus sediakan, sampailah kat my batch which is the 4th batch and also the last one, alhamdulillah, we have almost everything. thanks kak =)

so this small celebration took place kalo x salah 31st January hari tuh, since she bought her flight ticket on 3rd february, nak wat lambat2 sgt takot nnt susah die nak mengemas ke ape. hee! wat kat Seoul Garden, PIM, ramai jugaklah dtg, almost semua student uni dtg. malaysian lah of course. lamaaaaaa gilaaaaa x gather mcm tuh, and we really really had fun!

kak intan dtg and die sangat terharu. yayyy! sbb mcm die x budget kan kitorg sume dpt dtg and did this to her tho that time everybody was like kinda busy with thesis lah, clinic lah apelah. but sbb kitorg sayang akak, apa saja untukmu kak =) ngee!

so let pictures do the talkings. banyak gambar saya lah tapi. haha! dah lama x bergambar, and nak plak jumpe ramai org, camwhore ni pun mula lah over =P 


syazu, ieda, kak yaya and me. yes, kak yaya is the one who sat beside me, but she looks mcm sgt comel, until rsenye kalo ikot muka, saya yang sesuai jadi kakak. haha! 
see the food? my fav! =D


mas, my housemate. dia pakai baju baru, something new, sbb mas x penah minat baju kotak-kotak but she just bought one.  so since that day is hari special, so dia pakai lah, and look nice isnt she? =)
hee, kang mas mrh if mention baju bru die je kan, nak mengaku jgk, i bought one too! =P and tgh pakai jugak =P


camwhores beraksi! itu kak intan, yang tudung biru =)


kak intan and us, the housemates. trah hilang beli lipbalm. hihi.


hello, ini syazu. nama timangan dia yuna. hye, saya yana. dan saya sudah sedikit chubbs! yayy!


haha. the girls again and again =)


kak intan showing her card. tapi konon2 artistic lah gambar ni, tak pndg camera =P


kak intan and me! muka dia sangatlah penyayang. and ms ni, dia nampak sgt happy okay!
kalo x, muka die stress je sbb layan karenah patient! happy for you kak =)


yeahhh! the frame and the card! and the girls again and again and again. haha! =D


haaa. finally the boys muncul! hahaha! laki kan, dorg mana suke camwhoring =P
our almost complete one happy Moestopo's family =)


masa nak balik, jumpe hiasan cantek kat mall, ade sakura sakura. so benti sat, amik gambaq =D


and amik gambar dengan naga bunga-bunga juga =)


dear kak intan,

whatever u are up to now (susah nak tau updates sbb kak intan da balik mesia), yana wish kak intan good luck and all the best. with all the hardships that uve endured, im very sure u are gonna be a great dentist in the future. yana doakan semuanya dipermudahkan, cepat2 kawen and ajak yana =P , and insya Allah ada rezeki, kita jumpa lagi bila2 nanti. thanks for all the advices and helps,  we owe u much kak and may Allah bless you always.

with love,

yana =)


No comments: