Tuesday, 6 March 2012

hebat tak hebat nak habaq mai kat angpa :D

assalamualaikum..

tadi, Alhamdulillah, dah angkat sumpah as clinical student dah. teehee! tadi cm rse excited je, masa nak sign surat, dah boleh guna title :

Nurliyana binti Amran, SKG (Sarjana Kedokteran Gigi)

toksah tanyalah nape kedokteran eja mcm tuh, nanti saya emo :P congrates to my batch mates yang lain jugak, with the excellent pointers and results :)

after angkat sumpah, we need to fill up a form, sebagai tanda bersetuju lah kununnya. and the best part was :



kepaniteraan? oh jgn tanya, jujur, saya pun tatau :P


and my main highlight is that :

gila apa nak pertaruhkan kehormatan diri? hahaha! aduyai, ayat nak bombastic terra fantastic je ha.
kot ye pun nak show dedication and the act of being responsible, guess ayat 'mempertaruhkan kehormatan diri' sounds too much kot for me. and the same goes to some of my friends too :P

but ape skalipun, next week ill be starting my clinical years, and we've been warned, we'll be dealing with a lot of obstacles and in need of super duper awesome powsome punya patience. and i hope, everything will run smooth, not to just only me, but to the rest too. insya Allah.

but definitely, kehormatan diri ku, akan ku jaga dengan sebaik mungkin. kwang kwang kwang. aduyai. lawak sungguh.

okay, nak sleep lah. penat. tadi karok 2 jam weh, lagu paling layan lagu abang jamal abdillah i, penghujung rindu. ngan lagu m2m, the day you went away. huish. nak nyanyi lagu breakaway, tp tak sempat. first time rs karok 2 jam mcm tak cukup, nampak sangat sume housemates saya stress :P

goodnite semua orang. besok ade class. tidurlah dengan indah. sweetdreams, much love :)

oh oh, jaga kehormatan diri juga :P hihi.


us, the malaysian students :)

2 comments:

anak abah said...

welcome to clinical year..its fun fun fun!
but....nevermind. i'll be there if you have culture shock on one fine day. :P

enjoy woi dah ade degree.aku sijil degree pny kertas pon belum produce lg.haha

ynamran said...

haha. tuh ah, sila tunjuk ajarku sifu. aku tau tak fun, even briefing semalam pun, aku nye dean dah siap leh kata, your journey actually starts here. duittttttt especially! -___-

ale, degree ni kalo bawak balik msia, jadi diploma kot. mana bley bawak balik ni, tp x jadi doc gigi :D