Monday, 26 March 2012

orthodontics

assalamualaikum :)

just got back from clinic and rse mcm excited gila nak tulis blog. ive got my supervisor for orthodontics department!

department yang wat braces ape sume tuh. yang paling susah nak dpt patient tuh, yang paling banyak songeh tuh. yang wat removable appliance, tapi control patient kena sampai 30x. yang selalu patient dtg halfway tu, pastu dah malas dah nak datang, pastu kitorg kena cari patient baru and start all over again tuh.

hihi.

haaa, dan sukacita dimaklumkan, saya dapat supervisor yang paling cerewet, teliti, yang kalo org tanya,

"kamu dapat siapa, liyana?"

"doctor ayu"

:O

ha sume yang akan melopong yang mcm tuh. haha. aduhai. apelah nasib badan. tapi tape, go go semangat liyana. susah2 supervisor, insya Allah die boleh ajar dengan baik. amin.


cool gile mask ni! haha. 
i think i should have a box of it, pakai bile nak pegi menghadap lecturer yang garang2, die membebel2 ke ape, mulut kat dalam dah muncung pun, kat luar tengah senyum nampak gigi kapak lagi ha :B


okie, nak berehat. nnt malam saya update lagi. tata!

No comments: