Thursday, 3 May 2012

nanaaaaaaaa, i love you! :D

see my new blog header?
its a present from this one sweet girl, whom i get to know her thru blog, and has been such a good friend for all these while.
tak penah jumpe dia, but definitely, she has been very concern about semua menda yang jadi pada saya.
in fact sometimes, she did drop some advices and put me back on a good mood.

thank you sayanggggg :)
ure such a sweetheart! :D

nak blog pasal birthdayyy! wait wait okie? ;)

anyways, meet my dear nana in here! :)

nanaaa, akak terkejut gile okay tgk blog header ni, as if tau2 je akak tengah carik blog header. hee. mesti sbb kusam sangat header akak kan? ngehngehngeh :P

2 comments:

.nana. said...

Kyanaaaaaaaaaaaaaaa. hahaha i love u too! anyonyooo sampai buat entry pasal ni. terharu ni isk isk :') mekasih akak. thanksss sbb nana boleh nampak yg akak appreciate sgt e-birthday present ni. hee :P akak ni sweet lah! nasib takde abg,kalau ada, lama dah kenen2 kan dkt abg kite ;)have a nice day sista!

yanana amran said...

alaaa, tade abang ke? kite sedey ah cani :( hahaha. gedik betol. tadelah, seriously i appreciate it dear. thanks! :)))